Mioveniul, trei puncte din deplasarea din Banat

 
Arhivă

Arhivă

Trupa lui Alexandru Pelici a obținut sâmbătă, 18 martie, trei puncte din deplasarea de la ASU Poli Timișoara, după ce au învins cu scorul de 2 – 1, toate golurile fiind marcate în prima parte a meciului.

Pentru CS Mioveni au marcat Ionuț Rădescu, în minutul 27 și Roberto Ayza, în minutul 38, iar pentru gazde, a marcat Alexandru Birău, în minutul 30.

Cu această victorie importantă în cont, CS Mioveni egalează la puncte, formația Olimpia Satu Mare, însă rămânem în continuare pe locul 6, dat fiind golaverajul mai slab față de echipa sătmăreană. Mioveniul se află la doar trei puncte de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă ce se află pe locul 3.

Pentru echipa lui Pelici urmează meciul de pe teren propriu contra formației CS Balotești, echipă aflată în coada clasamentului, locul 15, cu 23 de puncte.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor