Mioveniul, din nou fără antrenor. Adrian Mihalcea chemat la Națională, pe postul de secund

 

adrian-mihalcea-antrenor-secund-nationala-romanieiPartida din etapa a IX-a pe care CS Mioveni a disputat-o sâmbătă, 23 septembrie, pe teren propriu cu Luceafărul Oradea a fost ultima partidă pentru Adrian Mihalcea, care a fost convocat la echipa Națională, ca antrenor secund, sub comanda lui Cosmin Contra.

Ca antrenor la CS Mioveni, Mihalcea l-a înlocuit pe Florin Marin și a stat doar trei etape, timp în care echipa a avut două victorii, 5 – 1 cu Știința Miroslava și 3 – 2 cu Luceafărul Oradea, precum și o înfrângere, 2 – 0 pe terenul celor de la Foresta Suceava.

În cariera sa, Mihalcea a mai antrenat formațiile Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași și UTA Arad.

A fost ultimul meu joc aici. Știți foarte bine că am fost cooptat în staff-ul lui Cosmin Contra, al echipei naționale. Vreau să îi mulțumesc domnului primar că a fost îngăduitor. Le mulțumesc suporterilor, jucătorilor. E drumul pe care l-am ales și sper să fie de bun augur. Mioveniul ar trebui să fie mândru că dă antrenor la echipa națională, chiar dacă pe postul de secund. Este o onoare și o mare responsabilitate. Va fi mult de muncă. Nu ne-am mai calificat la un turneu final de ceva timp și trebuie să schimbăm acest lucru” a precizat Adrian Mihalcea, în ultima sa conferință de la Mioveni.

Fostul dinamovist a oferit jurnaliștilor, dar și primarului orașului Mioveni și conducerii clubului, o promisiune:

Am avut o discuție cu dânsul (n.r. primarul Ion Georgescu). În prima fază a părut un pic surprins. M-a înțeles și nu s-a împotrivit plecării mele. Dânsul m-a apreciat. Am făcut și o promisiune. În viitorul meu ca antrenor voi mai trece pe la Mioveni, poate chiar și în Liga I. Îmi doresc lucrul acesta” a mai completat Mihalcea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor