Mioveniul detronează liderul, după victoria de pe terenul Chindiei Târgoviște

 
Arhivă

Arhivă

Deși nu era favorită în meciul cu Chindia Târgoviște, CS Mioveni a reușit să se impună în deplasare la cea care până astăzi, ocupa prima poziție în clasament. După victoria de astăzi, cu 2 – 0 a Mioveniului, Chindia a căzut pe locul 3, poziția de lider deținând-o acum, Juventus București, urmată de FC Brașov.

Ambele goluri ale meciului au fost marcate în prima repriză. Scorul a fost deschis în minutul 30, când Mihai Vintilă a reluat cu capul, după o lovitură de la colțul terenului. Apoi, în minutul 41, Eduard Florescu a majorat avantajul Mioveniului, după ce a tras de la 6 metri, în poarta lui Meilă, pasa de gol, venind de la Roberto Ayza. Cu un minut înainte de pauză, Vintilă a făcut o fază trasă la indigo cu cea din minutul 30, însă a nimerit bara transversală, ratând astfel să înscrie cel de-al doilea gol, în meciul de la Târgoviște.

CS Mioveni ocupă poziția a șasea, cu 18 puncte, galben-verzii urmând să dispute următoarea partidă, sâmbătă, 1 octombrie, pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Vâlcea, fosta echipă a lui Alexandru Pelici.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor