Mioveniul câştigă pe teren advers cu CS Baloteşti şi sparge seria jocurilor fără victorie

 

cs-mioveni-afc-hermannstadt-20-11-2017 (4)Disputat la Complexul Național al FRF de la Buftea, meciul dintre CS Baloteşti şi CS Mioveni s-a terminat în favoarea noastră, scor 3 – 0, astfel că galben-verzii întrerup seria de şapte meciuri fără victorie.

Scorul partidei a fost deschis foarte repede, în minutul 10, Cosmin Năstăsie reuşind cel de-al zecelea gol al său , în acest sezon, amenințând, din nou prima poziție a topului golgheterilor.

Mioveniul a majorat diferența în meci, în minutul 54, prin George Pirtea, iar Costinel Gugu a înschis tabela în minutul 83.

A fost ultimul meci din turul de campionat pentru CS Mioveni, însă galben-verzii au o partidă foarte dificilă ce contează pentru optimile Cupei României. Miercuri, 29 noiembrie, prima divizionară, Gaz Metan Mediaş vine la Mioveni pentru a se confrunta cu băieții lui Laurențiu Roşu.

Partida se va disputa de la ora 17:30 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor