MIOVENI: a X-a ediție a Concursului Județean de Matematica „Ion Cojocaru” se va desfășura sâmbătă

 

concurs-judetean-ion-cojocaru-mioveni-2017Concursul județean de matematică „Ion Cojocaru” a ajuns la cea de-a X-a ediție și, la fel ca în anii anteriori, competiția se  va desfășura la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu” Mioveni.

Astfel, sâmbătă, 20 mai, de la ora 9.30, aproximativ 400 de elevi din județul Argeș pasionați de cifre și algoritmi vor participa la această competiție.

Vor exista patru secțiuni: matematică pentru clasele II-IV, matematică pentru clasele V-VIII, informatică și o sesiune de comunicări stiințifice.

Premierea celor mai buni elevi din județ va avea loc de la ora 16.30, în incinta liceului.

Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni și Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Profesorul în memoria căruia este organizat acest concurs a fost membru al Societății de Științe Matematice din România și autor de probleme în „Gazeta Matematică”. În cei 35 de ani dedicați înțelegerii tainelor matematicii, regretatul dascăl a fost permanent preocupat să obțină performanțe cu elevii în cadrul olimpiadelor și concursurilor de profil.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor