Miercuri, CS Mioveni își joacă șansa pentru semifinalele Cupei României

 

cs-mioveni-steaua-optimi-cupa-romaniei-14-dec-2016-11Ajunsă în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, CS Mioveni își va juca miercuri, 29 martie, șansa de a se califica în semifinalele competiției, urmând să se confrunte cu prima divizionară, FC Voluntari. Meciul este programat la ora 18.30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, astfel că biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare de luni, 27 martie. Costul unui bilet este de 10 lei, acestea putând fi achiziționate de la sediul clubului, dar și de la stadion, în ziua meciului.

Echipa lui Alexandru Pelici s-a calificat în această fază a Cupei României după ce a oferit, din nou, surpriza competiției, eliminând Steaua București, pe data de 15 decembrie. În urmă cu doi ani, CS Mioveni s-a calificat în sferturile Cupei, după ce a eliminat Astra Giurgiu (scor 3 – 1) și Dinamo București (1 – 0), însă a fost eliminată de CFR Cluj, într-un meci controversat, scor 3 – 4.

Echipa noastră a mai fost calificată în sferturile de finală, la ediția Cupei României, din 2008, când a fost eliminată tot de CFR Cluj, însă cu scorul de 3 – 0.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor