Marius Stoica explică problema de la CS Mioveni: „Avem joc bun, dar nu reuşim să marcăm”

 

cs-mioveni-fc-brasov-19-martie-2016 (17)După înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la FC Braşov, scor 1 – 0, antrenorul principal al CS Mioveni, Marius Stoica a explicat problema pe care acesta a văzut-o în acest meci, precum şi în alte partide din trecut.

Am avut situaţii de a marca, dar nu am putut să finalizăm la acele faze. Am avut şase ocazii, în câteva dintre ele am rămas singuri cu portarul şi nu am marcat. Ne amăgim singuri, în acest fel. Dacă nu am fi avut ocazii de gol, ar fi zis toţi că echipa nu joacă nimic, dar când ai situaţii de gol şi nu marchezi, alta e problema” a precizat Marius Stoica.

De asemenea, Stoica a accentuat şi faptul că, cele trei partide rămase de jucat din sezonul regulat sunt extrem de dificile, în condiţiile în care, până în acest moment, clasamentul pentru play-off şi play-out nu este încă, unul stabil.

Să încercăm să luăm puncte în următoarele partide. Ne aşteaptă meciuri dificile, iar bătălia pentru play-off este acerbă” a mai punctat Stoica.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor