Marius Stoica, CS Mioveni: „Dacă nu marchezi tu, o va face adversarul!”

 

marius-stoica-cs-mioveni-5-martieCS Mioveni a obţinut sâmbătă, un singur punct, după ce a remizat cu Şoimii Pâncota, pe teren propriu, scor 1 – 1. Antrenorul principal al galben-verzilor, Marius Stoica s-a arătat nemulţumit de jocul făcut de elevii lui, însă a ţinut să reamintească faptul că, în ultimele 11 partide, CS Mioveni nu a primit decât 4 goluri.

Cu toate acestea, Stoica este conştient de problema cu care se confruntă echipa sa: finalizarea fazelor la poarta adversă. Deşi a avut mai multe ocazii foarte importante în meciul cu Şoimii Pâncota, galben-verzii nu au înscris decât o singură dată.

A fost un joc pe care nu l-am câştigat pentru că am fost naivi. Am avut foarte multe ocazii, însă nu am reuşit să marcăm. Am avut ocazia să facem 2 – 0, 3 – 0. Aşa se întâmplă când ajungi în situaţii de gol şi nu te concentrezi. Dacă nu marchezi tu, o va face adversarul” a precizat Marius Stoica.

Ambele goluri ale partidei dintre CS Mioveni şi Şoimii Pâncota au fost marcate de la 11 metri, Roberto Ayza, în minutul 22, respectiv Dragoş Dragalina, în minutul 85.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor