Lucrările la DN 73 D ar putea începe din primăvară

 

dn73d-ciumesti-maracineni-mioveni(1)În conferința de final de an, conducerea Primăriei Mioveni a făcut un bilanț al situației financiare, dar și al proiectelor începute, finalizate sau încă în derulare în orașul nostru. Dacă administrația de la Mioveni se poate lăuda cu proiectul noului spital, care intră în linie dreaptă vizavi de finalizare, Ion Georgescu, edilul orașului a punctat și câteva nerealizări pe anul 2017.

Una dintre ele se referă la Drumul Național 73 D, Mărăcineni – Mioveni care a rămas nerezolvat, în ciuda eforturilor consistente ale administrației locale.

Problema numărul unu a Mioveniului, care a rămas nerezolvată este DN 73 D. Avem promisiunea că în 2018, în următorii doi ani, porțiunea de la kilometrul 0 (n.r.: sensul giratoriu de la Ciumești) la kilometrul 10 va intra în reparații capitale. Sensul giratoriu va fi mutat în primăvară ca să fluidizăm circulația autobuzelor din Mioveni, nu numai de la Dacia. Vedem acum când va apărea bugetul la Ministerul Transporturilor. Va fi o investiție de câteva milioane de euro” a precizat Ion Georgescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor