JUDO: După vacanţa de iarnă, CS Mioveni şi-a reluat intens antrenamentele

 

judo-cs-mioveni (1)La începutul acestei săptămâni, secţia de judo a CS Mioveni şi-a reluat activitatea, judokanii antrenaţi de Verginel Popescu urmând să participe la prima competiţie pe data de 24 ianuarie, la Drobeta Turnu Severin. Antrenamentul va fi unul intens, dat fiind faptul că, Verginel Popescu se aşteaptă la rezultate cât mai bune.

Prima competiţie este pe 24 ianuarie la Drobeta Turnu Severin. Participăm cu grupele de U14, U16, U18 şi U23. Cred că avem şanse mari să obţinem performanţe, pentru că ne-am obişnuit să punctăm la medalii” a declarat Verginel Popescu.

Cu toate acestea, antrenorul secţiei de judo din cadrul CS Mioveni a mărturisit faptul că, obţinerea unui număr mai mare de medalii comparativ cu anul trecut va fi dificilă, din cauza faptului că baza de selecţie a sportivilor a rămas aceeaşi.

Sperăm la rezultate mai bune. Mai multe, nu ştiu dacă vom reuşi pentru că baza de selecţie este cam aceeaşi. Avem un număr de 40 de copii pe care trebuie să îi folosim cât mai eficient şi să îi ajutăm să crească în valoare cât mai bine” a mai precizat Verginel Popescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor