JUDO: CS Mioveni, nouă medalii la Cupa de la Bacău

 

cs-mioveni-judo-cupa-bacau

Sportivii de la secția de judo a CS Mioveni au participat în perioada 25 – 26 martie la cea de-a XXXVIII-a ediție a Cupei Mărțișor din Bacău. Judokanii lui Verginel Popescu au obținut nouă medalii, patru de aur, trei de argint și două de bronz.

Medalii de aur au obținut Eduard Gătej, Andrei Cătălin, Elida Purcaru și Paul Pușcatu. Medalii de argint au obținut Victor Sandu, Alina Făcăeru și Roxana Oprea, în timp ce, medalii de bronz au obținut Ionuț Tănase și Vlad Brezean. Pe echipe, CS Mioveni a obținut locul III.

O competiție importantă la care va mai participa clubul galben-verde este Campionatul Național U23 de la Oradea, ce se va desfășura în perioada 1 – 2 aprilie. Aici, Verginel Popescu va merge cu Lavinia Lioveanu și Marius Daniel Stanciu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor