Ion Georgescu: „Sunt persoane care nu au mai trecut de mult pe la biroul de taxe și impozite”

 

pensie-bani-taxeÎn cadrul întâlnirilor pe care Primăria orașului Mioveni le are cu cetățenii din toate cartierele, Ion Georgescu, primarul orașului a ridicat o problemă foarte importantă, aceea a neplății taxelor și impozitelor de către cei din oraș. Totodată, edilul Mioveniului a mai precizat că mai mulți locuitori nu își plătesc contribuția la gunoi și că aceștia își transportă deșeurile, pe albia răului Argeșel.

Sunt persoane care nu au mai trecut pe la Primărie de mult timp. Sunt persoane chiar și din Racovița. Vreau să vă spun că impozitele de la cetățeni reprezintă 7 % din veniturile din taxe și impozite ale Mioveniului. Restul vine de la Uzina de Automobile Dacia, de la Institutul de Cercetări Nucleare și de la celelalte persoane juridice. Am văzut că sunt multe reproșuri la adresa primăriei, tocmai cei care nu plătesc impozitele vin cu aceste reproșuri” a precizat edilul.

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor