Ion Georgescu, nemulțumit de lipsa șoferilor de ambulanță în Mioveni

 

ion-georgescu-primarIon Georgescu și-a exprimat nemulțumirea la colegiul prefectural, desfășurat la Mioveni, vizavi de problema lipsei de șoferi de pe ambulanțe în oraș, precizând că acest lucru duce la întârzieri ale medicilor, de la apelul 112, până la sosirea la pacient.

Avem nevoie de o ambulanţă cu medic în permanență la Mioveni. Parlamentarii şi reprezentanţii locali pot face o simulare şi să sune la 112 să vadă cât durează de la primul apel până la plecare. În clipe de viaţă sau de moarte primele 10 – 15 minute pot fi esenţiale. Dacă vine după 20 – 30 de minute Ambulanţa sau SMURD-ul uneori poate fi degeaba. În permanenţă trebuie să avem medic pe Ambulanţă la Mioveni”, a precizat primarul de la Mioveni.

Prezentă la colegiul prefectural, Luminița Paul, directoarea Serviciului Județean de Ambulanță a fost luată la întrebări și de edilul Ion Georgescu, dar și de prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, cel din urmă solicitându-i directoarei un raport detaliat al serviciului de ambulanță de la Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor