Instituția Prefectului Argeș a reînnoit colaborarea cu ONG-ul ecologist „GEEA”

 

parteneriat-prefectura-geeaPrefectul de Argeș, Mihai Oprescu a avut astăzi, 29 mai, o întâlnire cu reprezentanți Asociației GEEA (Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș), în cadrul căreia a fost reînnoită colaborarea dintre cele două entități, cu scopul de a construi proiecte comune de voluntariat și protecție a mediului. Toate acestea vin în contextul în care, județul Argeș stă foarte prost la capitolul tăieri de păduri.

GEEA este ONG-ul prin care s-au derulat în județul Argeș campaniile „Let’s Do it, Romania” și „Plantăm fapte bune în România„, iar prefectul a anunțat că este interesat de menținerea și implementarea a noi initiațive pe linia protejării pădurilor, colectare selectivă precum menținerea curățeniei în zonele de picnic. Grupul țintă al acestor proiecte vor fi elevi, profesori, alte ONG-uri de profil și va atrage parteneriate cu mai multe instituții publice județene și naționale.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor