SITUAȚIA COVID-19:

ARGEȘ:
ROMÂNIA:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
312
11808
5837
418645

Date furnizate de Instituția Prefectului Argeș. Ultima actualizare: 22 noiembrie 2020 / ora 13:32

Instituția Prefectului Argeș a reînnoit colaborarea cu ONG-ul ecologist „GEEA”

 

parteneriat-prefectura-geeaPrefectul de Argeș, Mihai Oprescu a avut astăzi, 29 mai, o întâlnire cu reprezentanți Asociației GEEA (Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș), în cadrul căreia a fost reînnoită colaborarea dintre cele două entități, cu scopul de a construi proiecte comune de voluntariat și protecție a mediului. Toate acestea vin în contextul în care, județul Argeș stă foarte prost la capitolul tăieri de păduri.

GEEA este ONG-ul prin care s-au derulat în județul Argeș campaniile „Let’s Do it, Romania” și „Plantăm fapte bune în România„, iar prefectul a anunțat că este interesat de menținerea și implementarea a noi initiațive pe linia protejării pădurilor, colectare selectivă precum menținerea curățeniei în zonele de picnic. Grupul țintă al acestor proiecte vor fi elevi, profesori, alte ONG-uri de profil și va atrage parteneriate cu mai multe instituții publice județene și naționale.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor