Începe construcţia spitalului orăşenesc Mioveni. Iată cum arată şi cât costă proiectul

 

spital-sf-spiridon (3)Primăria Mioveni va demara în acest an mai multe proiecte pentru a dezvolta oraşul, însă cel mai important îl reprezintă, cu siguranţă, spitalul orăşenesc de la Racoviţa. În incinta actualului Spital „Sf. Spiridon” va fi construită noua clădire a acestui spital, ce va avea o maternitate modernă, blocuri operatorii, precum şi alte secţii necesare.

Acest proiect este pus pe tapet încă de mai bine de doi ani de către Primăria Mioveni, însă în acest an, mai precis la sfârşitul lunii martie vor începe lucrările, astfel că spitalul va putea fi dat în folosinţă cât mai repede. Valoarea proiectului este de 35 de milioane de euro, fiind cel mai ambiţios proiect al administraţiei din Mioveni.

La sfârşitul lunii martie 2014, sper să începem construcţia spitalului nou. E de importanţă majoră pentru comunitate şi de el vor beneficia în jur de 70.000 de oameni. Va avea o maternitate modernă, blocuri operatorii şi toate secţiile necesare“, a precizat edilul Ion Georgescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor