Încă o victorie pentru CS Mioveni, într-un amical cu Urban Titu

 

am-mioveni-titu (6)CS Mioveni a disputat sâmbătă un nou meci de verificare împotriva celor de la Urban Titu, echipă antrenată de Adrian Neaga, scorul final fiind în favoarea galben verzilor, 2 – 1 (0 – 1).

CS Mioveni, sub comanda lui Claudiu Niculescu, a avut o primă repriză slabă, fiind condusă la pauză cu scorul de 1 – 0. Cea de-a doua repriză, însă, i-a găsit pe galben-verzi mai determinați, aceștia reușind să egaleze prin reușita lui Mihai Vintilă, în minutul 68.

Victoria în meciul cu Urban Titu a fost adusă la finalul jocului, în minutul 90, când Ionuț Rada a executat o lovitură liberă exact în vinclul porții apărate de portarul de la Urban TItu.

Următorul meci al CS Mioveni este programat pe data de 28 iulie, atunci, galben-verzi se vor întâlni tot pe stadionul de la Ștefănești, cu formația FCM Târgoviște, pentru ca mai apoi, să plece în cantonament la Cheile Grădiștei.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor