În Argeş, USL ar putea merge înainte

 

cj_arges_tecau_polexeData de 25 februarie a reprezentat punctul de final pentru Uniunea Social Liberală, după ce în Şedinţa de Birou Naţional al PNL s-a luat decizia cu un vot zdrobitor, ieşirea de la guvernare şi implicit, ruperea USL.

Cu toate acestea, în judeţul Argeş, USL ar putea să meargă înainte, având în vedere declaraţiile pacifiste şi optimiste ale celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău (PSD)şi Constantin Polexe (PNL).

Cei doi au făcut precizări referitoare la situaţia USL Argeş, anunţând că relaţia de colaborare dintre cele două formaţiuni politice va merge înainte. Constantin Polexe a precizat că în şedinţa PNL din 25 februarie, s-a luat decizia ruperii USL la nivel naţional, insă în judeţe colaborarea dintre PSD şi PNL a fost lăsată la latitudinea preşedinţilor de organizaţii judeţene.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor