Împreună pentru Ana!

 

Este frumoasă, râde, glumeşte, dar trece printr-o perioadă mai grea decât am putea vreodată să ne imaginăm. Numele ei este Ana Maria Constantin şi a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală malignă din cerebel până în creierul mare, în data de 5 august. Deşi a fost operată în anul 2016 şi intervenţia a decurs bine, acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua tratamentul.

Familia a făcut eforturi enorme pentru ca Ana să îşi îndeplinescă visurile. Radioterapia şi chimioterapia au fost făcute în Turcia la Spitalul Gaziosmanpaşa, în Istanbul. Pentru a achita tratamentul acolo, au vândut apartamentul în care locuiau. În anul 2017, Ana a urmat încă o tură de radioterapie şi chimioterapie pentru a evita orice posibilitate de existență a celulelor canceroase active. Ulterior în 2018, Ana a acuzat dureri mari în zona gâtului, familia speculând că este o simplă inflamație a ganglionilor. În urma biopsiei făcute la Bucureşti, ganglionii au ieşit de natură canceroasă, Ana făcând o recidivă a bolii.

Săptămâna viitoare trebuie să plece în Turcia de urgență pentru a-şi continua tratamentul.

Orice mic ajutor contează!

Puteți dona la conturile următoare:

Titular cont: Ana Maria Constantin

Cont in lei:
RO40 BRDE 030S V760 7422 0300

Cont in euro:
RO16 BRDE 030S V889 6406 0300

Deschise la BRD Pitesti.


Articole asemănătoare

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor