Ieșirea lui Dragnea la promenadă prin centrul Piteștiului, nebăgată în seamă de argeșeni

 

plimbare-liviu-dragnea-pitesti (5)S-ar zice că atunci când politicieni importanți ies prin centrul Piteștiului, cetățenii ar întoarce capul și ar reacționa în vreun fel, specific românului: „pupa-te-ar mamaia” sau „du-te-n…”. Se pare că, de data aceasta, piteștenii nu au reacționat în niciun fel la vederea vicepremierului Liviu Dragnea, pe traseul Prefectură – Colegiul I.C. Brătianu, de parcă ar fi fost vreun ins de pe la București care nu venise să ne aducă microbuze școlare și finanțări la proiecte de pe vremea lui Pazvante’.

Ba mai mult, grupul format din oficialii Argeșului a fost „spart” destul de des de cetățeni care, probabil credeau că respectivii sunt doar niște persoane care se duc la o terasă, să se răcorească cu o halbă de bere. Numai câțiva stimați domni au urlat din rărunchi „votez cu tine Dragneo, votez cu Ponta”, la vederea vicepremierului.

Degeaba încerca un domn să le spună celor resposabili cu securitatea „nu-i mai lăsa, bă pe ăia să treacă prin fața noastră, ce naiba…”, că nimic nu a avut efect.

Deși, Liviu Dragnea nu este un politician foarte cunoscut, trebuie totuși să constat că o asemenea securitate în preajma unui om important în statul român este de neacceptat.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor