Iată cum explică deputatul Deaconu, rezultatele slabe ale PP-DD la ultimele alegeri

 

deaconu_pp-ddRezultatele alegerilor europarlamentare din data de 25 mai au oferit mai multor partide un duș rece, după ce Partidul Social Democrat a obținut un scor de 37%, lăsând celelalte formațiuni politice cu mult în spate. Partidul Poporului – Dan Diaconescu a reușit un scor destul de slab la alegerile pentru Parlamentul European, clasându-se pe poziția a șasea în rândul formațiunilor politice, cu 3,67 % fiind devansat chiar și de candidatul independent, actorul Mircea Diaconu.

În județul Argeș, PP-DD a obținut un scor de 3,90 %, însă au fost comune în care acest partid a trecut și de 10 %, Beleți-Negrești (14,94 %), Mărăcineni (comună cu primar PP-DD – 11,09 %), Coșești (10,04 %). Deputatul PP-DD, Mihai Deaconu a explicat faptul că partidul din care acesta face parte a primit „o palmă” din partea votanților din cauza migrărilor membrilor pepedediști către partide ale puterii, după alegerile parlamentare din 2012. De asemenea, Deaconu a mai invocat și faptul că alte partide s-au mobilizat în a aduce votanți la urne spre seara zilei de 25 mai , însă a pus acest eșec și pe seama lipsei unui organ de promovare, așa cum a fost OTV-ul.

Sincer, mă gândeam la un scor de 7 – 8 %, însă am avut anumite dezavantaje și nici nu am avut oameni în secțiile de votare. În urma acestui scor, de la centru ni s-a dat mână liberă să facem analiză în organizații, dar nu cred că ar trebui să căutăm țapi ispășitori. Puteam scoate măcar 5 %” a precizat Mihai Deaconu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor