Iată cine l-ar putea înlocui pe Cristian Soare pe funcţia de prefect

 

cristian-soare-prefectDupă ruperea Uniunii Social Liberale, decisă de Partidul Naţional Liberal, mai mulţi şefi de deconcentrate, dar şi prefecţi liberali vor fi înlocuiţi din funcţii de politicieni ai PSD. Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, care este liberal, a precizat pentru Gazeta de Mioveni că se aşteaptă, cât mai curând să fie demis din funcţia pe care o deţine, încă de la jumătatea anului 2012. „100 % voi fi demis, după o şedinţă a Guvernului, care va avea loc probabil astăzi (n.r. 26 februarie) iar procedura de înlocuire va dura o zi sau maxim două” a declarat Cristian Soare.

Înainte de a ocupa funcţia de prefect, Soare deţinea funcţia de şef serviciu la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş (ITM Argeş). Acesta a mai declarat că nu îşi va da demisia din funcţie, dat fiind faptul că acest lucru va duce şi la eliminarea sa din funcţia precedentă. „Eu nu pot să îmi dau demisia, pentru că ar însemna să plec şi de la ITM şi nu vreau asta. Guvernul trebuie să mă demită, iar apoi sunt obligaţi prin lege să mă repună în funcţia de şef serviciu la ITM” a mai precizat Soare.

Referitor la persoana care îi va lua locul, Cristian Soare a dat două nume. „Domnul subprefect, Ion Burnei a fost un coleg foarte bun şi ar putea să fie numit prefect. De asemenea, Mihai Oprescu, directorul de la ITM Argeş ar putea să treacă în această funcţie, dat fiind faptul că acesta are şi studii de înalţi funcţionari publici. PSD are, cu siguranţă, oameni competenţi care pot ocupa această funcţie” a afirmat Cristian Soare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor