Iată câte persoane cu drept de vot sunt în județul Argeș

 

mihai-oprescu-prefect-argesAvând în vedere că se apropie data de 25 mai, data cu prilejul căreia se vor desfășura două scrutinuri electorale, alegerile pentru Parlamentul European și pentru Consiliul Județean Argeș, primăriile au activitate intensă în a stabili listele electorale.

Această acțiune de pregătire a celor două alegeri este ghidată în permanență de către Instituția Prefectului Argeș, pentru ca alegerile să se desfășoare în condiții optime și pentru a fi evitate orice incidente, în special a infracțiunilor legate de procedeul de votare.

Mihai Oprescu, prefectul de Argeș a anunțat că în momentul de față, primăriile au finalizat procedura de tipărire a listelor electorale permanente, urmând ca în perioada următoare, aceste liste să fie puse la dispoziția partidelor politice, a alianțelor politice și a alianțelor electorale.

Oprescu a făcut public și numărul persoanelor cu drept de vot din județul Argeș, număr care se află într-o ușoară scădere față de anul 2012, atunci când au fost organizate trei alegeri, cele locale, referendumul pentru demiterea Președintelui și alegerile parlamentare. Astfel că, în prezent, în județul Argeș sunt 542.155 de persoane pe listele electorale, față de 544.125, câte erau în anul 2012.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor