Helmut Duckadam, Mihai Leu și Camelia Potec vin la Mioveni

 

duckadamPe data de 16 mai, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, în parteneriat cu Consiliul Local Mioveni a organizat un cros al elevilor de gimnaziu, în cadrul proiectului „Campionii Bucuriei”. La acest eveniment sportiv s-au înscris peste 300 de elevi de la școlile din Mioveni, iar participarea le va aduce acestora premii oferite de organizatori, constând în bani, diplome și medalii.

Prezenți la premierea elevilor vor fi și Helmut Duckadam, fostul mare portar de fotbal, Mihai Leu, fost campion mondial la box și Camelia Potec, fostă mare campioană la înot.

Evenimentul va începe de la ora 11:00, iar traseul este intersecția Bulevardul Dacia cu Strada Părăști (semafoare), (Str. Mihai Eminescu, Pompieri, B-dul I.C. Brătianu), iar locul de sosire va fi la Catedrala “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor