HANDBAL JUNIOARE I: CS Dacia Mioveni 2012 – victorie importantă în fața liderului grupei

 

handbal-junioare-i-cs-dacia-mioveni-2012Lotul de handbal junioare I a CS Dacia Mioveni 2012 a disputat sâmbătă, partida din etapa a VII-a a Campionatului Național. Handbalistele noastre s-au deplasat în capitală, unde au jucat împotriva liderului Grupei C, CSS 2 București, echipă pe care au învins-o cu scorul de 26 – 23 (13 – 11), fiind astfel marcată și prima înfrângere a echipe din București.

Cu această victorie, CS Dacia Mioveni 2012 ocupă poziția a treia în Grupa C, cu 6 victorii, 5 înfrângeri și un egal și acumulând 19 puncte. La egalitate de puncte, pe poziția a patra se află Național Râmnicu vâlcea.

CS Dacia Mioveni 2012 va disputa următoarea partidă, pe data de 4 martie cu ultima clasată, CT Media București, echipă ce nu a înregistrat nicio victorie până în acest moment.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor