HANDBAL: Antrenori de la CSM Bucureşti la CS Dacia Mioveni 2012

 
Sursa foto: Muscel-Argeş

Sursa foto: Muscel-Argeş

Din această vară, la echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 s-au produs schimbări. Echipa din Mioveni îi va avea ca antrenori pe Lucian Ghiulai şi Claudia Iancu – secund, cei doi activând ultima oară în cadrul CSM Bucureşti. Aceştia au sosit la Mioveni, după ce, fostul antrenor Alin Oprescu şi-a reziliat, de comun acord, contractul cu formaţia din Mioveni.

Lotul de handbal al Mioveniului a intrat în cea de-a doua săptămână de pregătire, la finalul acestei săptămâni urmând ca lotul să plece în cantonament la Sfântu Gheorghe. Imediat după, CS Dacia Mioveni 2012 va participa şi la un turneu internaţional la Braşov.

Pe data de 28 august, vor urma şi alte jocuri de pregătire, de data aceasta acasă.

În vederea pregătirii optime pentru începutul campionatului de junioare I, de pe 17 septembrie, conducerea grupării din Mioveni a anunţat că va pune la dispoziţie cele mai bune condiţii, dat fiind faptul că, ediţia 2016 – 2017 va fi una extrem de dificilă. De asemenea, a fost anunţat şi faptul că, lotul va fi îmbunătăţit, prin aducerea unor jucătoare cu experienţă.

Sursa: Argeş-Sport

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor