FOTBALUL ROMÂNESC ÎN DOLIU: Jucător dinamovist, decedat pe teren

 

patrick-ekeng-dinamo-bucurestiPentru Dinamo București este acum doliu. După 16 ani de zile, de când Cătălin Hâldan înceta din viață pe teren, acum, Câinii Roșii trec printr-o altă dramă. Mijlocașul camerunez, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren în minutul 71, al meciului dintre Dinamo și Viitorul. Imediat echipa medicală a intervenit, însă au durat minute până când, ambulanța și-a făcut prezența pe teren pentru a-i acorda ajutorul de specialitate.

Meciul s-a terminat egal, 3 – 3, iar, mai târziu, după finalizarea partidei, s-a aflat vestea că Patrick Ekeng încetase din viață. Se pare că acesta a decedat din cauza unui stop cardio-respirator.

În urma acestei tragedii, Federația Română de Fotbal a decis ca toate meciurile din toate ligile române să se amâne, astfel că, partida dintre FC Brașov și CS Mioveni nu se va mai disputa astăzi.

Jucătorul camerunez avea doar 26 de ani și a venit la Dinamo București, începând cu acest sezon. Acesta a mai jucat la Canon Yaounde, Le Mans, Lausanne și Cordoba. Ekeng a jucat pentru naționala Camerunului de 7 ori.


Articole asemănătoare

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor