Focar de COVID la Rapid înaintea meciului cu CS Mioveni

 

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Iencsi, dar și jucătorul Rareș Ilie au coronavirus. Întreg lotul de jucători și staff-ul tehnic au intrat în izolare. 

”Încă doi membri ai clubului Rapid au fost testați pozitiv la infecția cu virusul SARS-COV-2.

Antrenorul principal Adrian Iencsi și mijlocașul Rares Ilie au acuzat ușoare simptome specifice după meciul de la Turnu Severin. Ei au fost retestați, la solicitarea clubului, și au fost confirmați pozitiv in cursul zilei de astazi.

Menționăm că la testul efectuat joi, înaintea meciului de la Turnu Severin, ambii au avut rezultate negative.

În consecință, clubul Rapid a luat decizia anulării antrenamentului de astăzi, iar lotul și staff-ul tehnic au intrat în izolare.

DSP București a fost notificat cu privire la situație.

Reamintim faptul că, în cursul saptamanii trecute, alți șase membri ai clubului (trei fotbaliști – Rareș Lazăr, Ștefan Pănoiu și Virgil Drăghia) și trei membri ai staff-ului au fost testați pozitiv la infecția cu SARS-COV-2, situația lor medicală fiind una bună.”, arată un comunicat al echipei Rapid.

De menţionat că Rapid Bucureşti va juca joi seara de la ora 19:30 împotriva celor de la CS Mioveni în etapa a opta din Liga a II-a la fotbal. 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2021

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor