Festivalul Internațional de Folclor „Carpați” a ajuns și la Mioveni [Galerie Foto]

 

festivalul-international-de-folclor-carpati-mioveni-11-august-2016 (8)

Festivalul internațional de Folclor „Carpați”, ajuns la ediția a XXXIII-a a ajuns, miercuri, 11 august și în orașul Mioveni. Astfel, zece ansambluri folclorice din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Chile, Columbia, Grecia, Italia, Repubica Moldova, Olanda, Turcia și România au defilat pe Bulevardul Dacia, moment în care locuitorii au putut admira vestimentația tradițională a fiecărei țări participante, urmând ca formațiile să susțină apoi, un spectacol pe scena amplasată pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Festivalul se desfășoară în regim de concurs, astfel că, cea mai bună reprezentație va fi premiată cu 10.000 de lei, după ce juriul format din reprezentanți ai fiecărui ansamblu va decide cine a oferit cel mai frumos spectacol.

Evenimentul a debutat pe 10 august, la Pitești și face parte din programul celei de-a X-a ediții a „Sărbătorilor Argeșului și Muscelului”. Festivalul internațional de Folclor „Carpați” va ajunge la Topoloveni (12 august – pe Esplanada Casei de Cultură „Preot Ion Ionescu”), la Câmpulung (14 august – pe scena din Piața Primăriei), urmând a se închide pe 15 august, la Pitești, în Piața Vasile Milea. Aici va fi premiat cel mai bun ansamblu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor