Fără puncte din deplasarea de la Oradea pentru echipa Luminiței Huțupan

 

cs-dacia-mioveni-2012-fc-arges-handbal-21-10-2017 (4)În etapa a VII-a a Diviziei A la handbal, CS Dacia Mioveni 2012 a avut parte de o deplasare în vestul țării, acolo unde a întâlnit formația CSU Oradea, echipă ce ocupa înainte de acest meci, o poziție inferioară în clasament, față de Mioveni.

După o partidă victorioasă din derby-ul cu FC Argeș, CS Dacia Mioveni 2012 pleca la Oradea cu moralul extrem de bun și cu dorința de a câștiga. Cu toate acesta, formația Luminiței Huțupan Dinu a cedat cu 26 – 22 în fața orădencelor, scorul la pauză fiind 12 – 10 pentru gazde, iar Mioveniul rămâne la jumătatea clasamentului, locul 8, cu doar 9 puncte.

Următorul duel pentru CS Dacia Mioveni 2012 va fi cel de sâmbătă, 4 noiembrie, când, pe teren propriu, fetele antrenate de Luminița Huțupan vor întâlni ACS Olimpic Târgu Mureș, o formație clasată cu două poziții mai jos.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor