Elevii de gimnaziu din Mioveni, invitați la cros

 

cros-mioveni-campionii-bucurieiElevii din ciclu de învățământ gimnazial pot participa pe data de 16 mai, de la ora 11:00 la un cros organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, în parteneriat cu Consiliul Local Mioveni, în cadrul proiectului „Campionii Bucuriei”.

Evenimentul, intitulat „Crosul pentru copii de învățământ gimnazial” a ajuns la cea de-a doua ediție și este un prilej pentru elevi de a participa la o competiție sportivă, fapt care le oferă o dezvoltare atât fizică, dar și mentală.

Traseul pe care se va alerga va fi următorul: intersecția Bulevardul Dacia cu Strada Părăști (semafoare), (Str. Mihai Eminescu, Pompieri, B-dul I.C. Brătianu), iar locul de sosire va fi la Catedrala “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Mioveni.

Festivitatea de premiere se va desfăşura la locul de sosire, iar câștigătorii vor primi medalii, diplome și premii în bani din partea organizatorilor.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor