Echipa de fotbal – juniori din Măgdăcești, în cantonament la Mioveni

 

cantonament-echipa-fotbal-magdacesti-mioveni-2016 (2)

Încă de la stabilirea unei înfrățiri, dintre orașul Mioveni și Măgdăcești, din Moldova, relațiile dintre cele două localități se concretizează pe mai multe planuri. Astfel că, în această perioadă, în orașul Mioveni au sosit 20 de copii născuți în anul 2001, care fac parte din lotul Școlii Sportive din Măgdăcești. Tinerii participă, în această săptămână la un stagiu de pregătire centralizată la Centrul de Copii și Juniori de la CS Mioveni.

După acest cantonament, echipa din Măgdăcești va susține și două meciuri amicale cu juniorii de la CS Mioveni. Tinerii au avut joi, ocazia de a participa și la un antrenament al seniorilor de la CS Mioveni.

În perioada 23 – 20 august, grupa de juniori a CS Mioveni, antrenată de Iulian Preda urmează să viziteze localitatea Măgdăcești, într-un cantonament reciproc.

Localitățile Măgdăcești și Mioveni sunt din acest an localități înfrățite, iar cele două grupări sportive, Școala Sportivă Măgdăcești și CS Mioveni promovează un schimb de experiență între sportivi. Prin intermediul acestui parteneriat se intenționează atragerea celor mai valoroși fotbaliști din Moldova spre echipa de seniori din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor