Directorul Finanțe Argeș asigura: „Agenția fiscală de la Mioveni nu se va desființa”

 

fisc-mioveni-anaf-serviciu-fiscal-orasenescÎn luna iulie a acestui an, Agenția Națională de Administrare Fiscală a comunicat că, pentru a eficientiza activitatea ANAF, Serviciile Fiscale Orășenești ar putea fi desființate, fapt care a nemulțumit foarte mulți contribuabili. În această situație se află și Serviciile Fiscale din județul Argeș, de Costești, Topoloveni și Mioveni.

În anul 2014, Primăria orașului Mioveni a făcut eforturi consistente pentru a readuce Structura Fiscală în orașul Mioveni, iar vestea că acesta ar urma să se desființeze din nou, începând cu 1 ianuarie 2018, l-a determinat pe Ion Georgescu să ridice problema în Colegiul Prefectural desfășurat vineri, 29 septembrie la Mioveni. Aici a fost prezent și Petre Cojocaru, director executiv al Direcției de Finanțe Publice Argeș, care a transmis asigurări, că cele trei Servicii Fiscale Orășenești vor rămâne pe poziții și în anul care urmează.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor