Deținuți de la Penitenciarul Colibași au participat la o dezbatere la Biblioteca Județeană

 

detinuti-dezbatere-bibliotecaMarți, 15 decembrie, 30 de persoane private de libertate clasificate în regim închis, custodiate de Penitenciarul Colibași au participat la o dezbatere susținută de reprezentanții Bibliotecii Județene Argeș.

Activitatea a fost organizată cu ocazia Sărbătorii Crăciunului și a făcut parte din Calendarul tematic al activităților de educație și asistență psihosocială ce se vor desfășura în cursul anului 2015 în Penitenciarul Colibași, precum și din cadrul Proiectului de activitate de Crăciun.

Obiectivele vizate au fost informarea deținuților, precum și stimularea interesului față de importanța sărbătorii. De asemenea, în cadrul activității au fost ascultate și cântate colinde de către deținuți.

Participarea deținuților la astfel de activități are un rol important în reintegrarea socială de după momentul liberării din penitenciar.

Urmare impactului avut asupra deținuților, cele două instituții Penitenciarul Colibași și Biblioteca Județeană Argeș, au decis continuarea relației de colaborare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2022

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor