De 1 Mai, serbăm la Mioveni! Soliști surpriză la serbarea câmpenească de la Făget

 

zona-picnic-faget-mioveniCu prilejul zilei de 1 Mai, zi declarată liberă, la nivel național, la Mioveni, se va organiza, timp de trei zile, o serbare câmpenească. Începând de duminică, locuitorii din oraș, dar nu numai, pot veni la zona de picnic de la Făget, pentru a se bucura de spectacolele de muzică și dans din aer liber și unde pot folosi grătarele amenajate în zonă, de către administrația din Mioveni.

Aici vor fi prezenți comercianți cu standuri de produse agroalimentare, dar și meșteri populari.

Programul de muzică va începe de pe data de 30 aprilie, duminică, când vor urca pe scenă, începând cu ora 17.00, Ansamblul vocal – instrumental Nova (Centrul Cultural Mioveni), Ansamblul de dansuri populare „Mugurașii Mioveniului” (Centrul Cultural Mioveni), Ansamblul folcloric „Floare de Colț” din Corbeni, Ansamblul folcloric „Plai de dor”, Ansamblul folcloric „Ciobănașul” din Valea Danului, Izabel Cristescu și Gabriel Voicescu.

Luni, 1 mai, începând cu ora 16.00, petrecerea continuă cu Ansamblul folcloric „Carpați” din Campulung Muscel, Ansamblul folcloric „Doina Argeșului”, însă, vor urca pe scenă și soliști surpriză.

Pe data de 2 mai, serbarea se va muta în Centrul Civic din Mioveni, spectacolul urmând să înceapă de la ora 17.00. Vor urca pe scenă Claudia Ghena, Alessia Russo, The slide down, Valentin Poenariu, Ramona Balășoiu, însă vor fi și scenete de teatru, susținute de „Clubul Veseliei”.


Articole asemănătoare

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor