Dacian Cioloş în Argeş: Primul ministru, vizită cu dublu scop în Piteşti

 

vizita-dacian-ciolos-argesmihai-oprescu-cristian-soare-investire-prefect (1)Vizita primului ministru, Dacian Cioloş, în judeţul Argeş, a venit pe fondul crizei din sistemul de sănătate argeşean, după ce trei bebeluşi au murit, iar alţi nouă se află internaţi la un spital din Capitală.

Alături de şeful Guvernului a mai fost prezent şi ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, cei doi vizitând Spitalul de Pediatrie din Piteşti pentru a purta discuţii cu conducerea unităţii medicale.

Profitând de prezenţa sa în judeţul nostru, Cioloş a venit şi la Prefectura Argeş, acolo unde l-a învestit oficial pe Cristian Soare, în funcţia de prefect.

La ieşirea din sediul Instituţiei Prefectului, Dacian Cioloş a aprins o candelă şi a ţinut un moment de reculegere pentru cei trei bebeluşi decedaţi în urma sindromului hemolitic-uremic.


Articole asemănătoare

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor