Dacian Cioloş în Argeş: Primul ministru, vizită cu dublu scop în Piteşti

 

vizita-dacian-ciolos-argesmihai-oprescu-cristian-soare-investire-prefect (1)Vizita primului ministru, Dacian Cioloş, în judeţul Argeş, a venit pe fondul crizei din sistemul de sănătate argeşean, după ce trei bebeluşi au murit, iar alţi nouă se află internaţi la un spital din Capitală.

Alături de şeful Guvernului a mai fost prezent şi ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, cei doi vizitând Spitalul de Pediatrie din Piteşti pentru a purta discuţii cu conducerea unităţii medicale.

Profitând de prezenţa sa în judeţul nostru, Cioloş a venit şi la Prefectura Argeş, acolo unde l-a învestit oficial pe Cristian Soare, în funcţia de prefect.

La ieşirea din sediul Instituţiei Prefectului, Dacian Cioloş a aprins o candelă şi a ţinut un moment de reculegere pentru cei trei bebeluşi decedaţi în urma sindromului hemolitic-uremic.


Articole asemănătoare

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor