CUPA ROMÂNIEI: CS Mioveni va juca miercuri, cu FC Botoșani

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-4-09-2015 (14)CS Mioveni s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României, după ce a învins Flacăra Moreni, cu scorul de 3 – 1. Galben-verzii vor juca miercuri, 23 septembrie, începând cu 16:30, meciul pe teren propriu cu prima divizionară, FC Botoșani. Biletul costă 10 lei.

Tehnicianul galben-verzilor, Claudiu Niculescu a precizat că pentru acest meci, nu va menaja niciun jucător și că victoria și calificarea cât mai departe în Cupă este obiectivul setat de ei.

Meciul cu cei de la Botoșani îl tratăm cu foarte mare seriozitate. Botoșănenii vor veni motivați, au schimbat și antrenorul. Pentru acest meci, nu voi face menajări, în rândul jucătorilor, pentru că vrem să mergem mai departe în Cupă” a declarat Claudiu Niculescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor