„Cupa Argeșului la role” își așteaptă participanții cu premii variate

 

Afis clasicVara se termină, dar distracția nu! Toți copiii sunt invitați pe 2 septembrie, în parcarea din fața magazinului Decathlon Pitești, la un concurs pe role!

Gazeta de Mioveni.ro, alături de Argeș Sport vă provoacă, dragi copii, să vă arătați măiestria în datul pe role și, dacă sunteți cei mai buni, veți putea câștiga și premii. Oricum, fiecare participant va pleca acasă cu amintirea unei zile de neuitat.

Câștigătorii vor primi produse de la sponsorii competiție, precum, articole sportive, tricouri, rucsaci, agende, produse de papetărie ș.a.

Competiția se va disputa între orele 10.00 – 14.00, iar categoriile de concurs sunt: 7 – 9 ani, 10 – 12 ani, 12 – 14 ani și mai mari. Înscrierile se fac direct la Decathlon sau pe site-ul Arges-Sport.ro.

Organizatori sunt Argeș Sport, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș (DJST) și Asociația Sportul pentru Toți Argeș.

Sponsori: Decathlon, Apa Noy, Carrefour, Generali, Atelierul de tricouri, Dell Arte, Dominos Pizza și Ideea Group.

Parteneri media: Gazeta de Mioveni și Kiss FM.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor