CS Mioveni: Victorie pentru prima echipă, eșec pentru echipa secundă în amicalele de miercuri

 

cs-mioveni-ii-as-colibasi-amical-3-02-2018 (3)Echipele de Liga a II-a și Liga a III-a ale CS Mioveni au disputat miercuri amicale, ambele jucând cu colege de divizie.

Formația pregătită de Laurențiu Roșu a trecut cu scorul de 3 – 1 de CS Balotești, în jocul disputat la Buftea, pentru CS Mioveni marcând Neagoe din 11m, Balint și Neacşu. Este a treia victorie la rând pentru galben-verzi, în această serie de jocuri amicale, urmând jocul de sâmbătă, pe terenul celor de la Metaloglobus București.

Pentru echipa secundă, cel de-al treilea meci a adus și primul eșec. CS Mioveni II a cedat jocul împotriva colegei de eșalon, Concordia Chiajna II, cu scorul de 4 – 1, singura reușită a formației lui Iordan Eftimie fiind cea a lui Popa, din finalul partidei. CS Mioveni II va juca, tot sâmbătă, cu CS Târgoviște, începând cu ora 11:00, pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor