CS Mioveni, victorie pe teren propriu, înaintea vacanţei de iarnă

 

cs-mioveni-gaz-metan-medias-5-dec-2015CS Mioveni a disputat, sâmbătă, 5 decembrie, pe teren propriu, ultima partidă din anul 2015, în compania celor de la Gaz Metan Mediaş. Înainte de vacanţa de iarnă, elevii lui Marius Stoica au înregistrat un succes cu scorul de 2 – 0, ocupând acum poziţia a şasea în clasament, poziţie eligibilă pentru intrarea în play-off.

Chiar dacă primele 20 de minute din meci au fost dominate medieşeni, galben-verzii au reuşit să revină, primul gol al partidei fiind înscris de către Roberto Ayza, în minutul 25, după o pasă primită de la Nilă, la scurtă distanţă de poartă.

În minutul 27, Ayza îşi creează avantaj, scapă singur cu portarul advers, Greabăn, însă brazilianul este faultat în careu, iar centralul Horia Mladinovici dictează lovitură de la 11 metri şi cartonaş roşu pentru portarul Gazului. Ayza ratează, însă lovitura de la punctul cu var. Deşi galben-verzii au avut o serie de ocazii de a marca, scorul la pauză a rămas 1 – 0.

Cel de-al doilea gol a fost marcat de Alin Popa, în minutul 74, după ce Ayza a reuşit să pătrundă în careu şi a pasat în faţa porţii.

CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Calvin, Bg. Stoica (cpt.), Ct. Stan – A. Popa, Mîrzeanu, Biceanu, Ed. Florescu – Nilă, Ayza.
Antrenor: Marius Stoica.

Gaz Metan: Greab – R. Romeo, Abrudan (cpt.), De Oliveira, Buzean – Cristea, Băjenaru – Munteanu, Stancu, Olaru – Figliomeni.
Antrenor: Leo Grozavu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor