CS Mioveni – victorie în ultimul amical al iernii

 

amical-cs-mioveni-afc-harman-18-feb-2017Sâmbătă, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni s-a disputat ultima partidă de verificare a celor de la CS Mioveni, din această iarnă. Galben-verzii au întâlnit formația AFC Hărman, echipă de Liga a III-a, pe care a învins-o cu scorul de 3 – 0, după reușitele lui Staicu, Alin Popa și Șchiopu.

În această iarnă, CS Mioveni a disputat mai multe meciuri de verificare, echipa antrenată de Alexandru Pelici deplasându-se totodată, la Cheile Grădiștei unde a fost efectuat cantonamentul.

Galben-verzii au jucat cu Olimpic Cetate Râșnov (câștigat cu 2 – 0), CS Zărnești (câștigat cu 1 – 0), Chindia Târgoviște (pierdut cu 1 – 2), AS Șirineasa (pierdut cu 0 – 1), Viitorul Domnești (câștigat cu 4 – 0), Metaloglobus București (câștigat cu 3 – 2) și cu AFC Hărman (câștigat cu 3 – 0).

Mioveniul urmează să joace primul meci oficial din anul 2017, pe teren propriu, împotriva celor de la Dunărea Călărași, pe data de 24 februarie, începând cu ora 18.00. Adversara galben-verzilor este ocupanta locului 12, cu 23 de puncte, în timp ce Mioveniul acumulează 34 de puncte și ocupă poziția a șasea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor