CS Mioveni – victorie crucială cu Chindia Târgoviște

 
Arhivă

Arhivă

CS Mioveni a disputat vineri, 7 aprilie meciul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, meci extrem de important pentru galben-verzi, în cursa pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic.

Elevii lui Alexandru Pelici au reușit să îi învingă pe dâmbovițeni cu scorul de 2 – 0, după reușitele lui Rădescu (min 43) și Neagoe (min 45). Cu doar 10 minute înainte de finalul partidei, Marius Staicu și-a putut trece numele pe lista marcatorilor, însă a ratat o lovitură de la 11 metri.

Victoria îi duce pe galben-verzi pe poziția a patra, în clasamentul ligii secunde, cu 47 de puncte, la doar 2 puncte de FC Brașov, aflată pe poziția secundă. Pentru CS Mioveni va urma acum o pauză cu puncte, dată fiind retragerea din campionat a celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor