CS Mioveni, victorie categorică în primul meci din acest sezon

 

cs-mioveni-cs-afumati-5-august-2017 (2)Calendarul competițional al Ligii a II-a a debutat sâmbătă, 5 august, la care au luat startul 20 de echipe. CS Mioveni a jucat prima partidă pe teren propriu, în compania celor de la CS Afumați, pe o vreme istovitor de caldă, dată fiind ora de începere: 11:00. Galben-verzii au reușit totuși să obțină o victorie categorică, scor 4 – 0 (2 – 0 la pauză).

Scorul a fost deschis de veteranul Cosmin Năstăsie, care a înscris cu capul din doi metri, după centrarea lui Andrei Tirică. În minutul 45, Eduard Florescu, rămas singur cu portarul reușește să marcheze golul de 2 – 0.

În minutul 69, noul venit la echipa galben-verde, Cristian Andor marchează pentru 3 – 0, scorul fiind stabilit de căpitanul Roberto Ayza, în minutul 74.

Iată echipele folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: F. Croitoru – Ed. Florescu, C. Năstăsie, Gugu, Ed. Stoica, Rareș Lazăr, Andor, Ayza, Burnea, Tirică, Mârzeanu
Rezerve: Sima – Ichim, Traşcu, Rădescu, D. Ene, Cioc, Andr. Neagoe
Antrenor: Florin Marin

CS Afumaţi: L. Marinescu – Baniţa, Tudorache, Rz. Patriche, Bucur, Burea, Nicolae, Avram, Vlada, Şt. Vasile, Mug. Dedu
Rezerve: Obretin – Alin Zaharia, Ispir, Buduroi, Burlacu, Al. Mitu, Robicek
Antrenor: Vasile Neagu

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor