CS Mioveni U19 – victorie în amicalul cu CSA Steaua București

 

cs-mioveni-u19-csa-steaua-bucuresti-amical-24-feb-2018 (2)CS Mioveni U19 s-a impus sâmbătă, scor 1 – 0, în fața celor de la CSA Steaua București, într-un meci amical disputat pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași. Pentru echipa condusă de Marin Radu a marcat Găeșteanu, din lovitură de la 11 metri.

În meci, Marin Radu a folosit majoritatea jucătorilor din lot:

Călinoiu – Duțan, Brânză, Vegheș, Tică – Pârvu, Mirică, Istvan – Ungureanu, Călin, Găeșteanu. Pe parcursul partidei au mai intrat: Onel, Zamfirescu, Bălan, Andrei, Năstase, Joița, Vasile și Vlad (portar).

Un joc de pregătire, un joc bun, ținând cont de faza în care ne aflăm. Mai avem trei săptămâni până când începe campionatul. Victoria e importantă pentru moralul lor. Au văzut ce înseamnă o echipa bună, cu tradiție în fotbalul românesc, cu juniori buni, și au putut să își măsoare forțele cu ei. Să țină cont că nu sunt departe de cei de la Steaua, i-am învins, iar băieții mei au dovedit că se poate” a precizat Marin Radu după victorie.

Partida a fost arbitrată de Andrei Alexandru Măldăruș (central), Andrei Alexandru Iacob și Eduard Picui.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor