CS Mioveni, trei puncte obținute în ultimele minute cu Olimpia Satu Mare

 

cs-mioveni-olimpia-satu-mare-13-august-2016 (16)

CS Mioveni a obținut o victorie, sâmbătă, cu 1- 0, în partida de pe teren propriu, împotriva celor de la Olimpia Satu Mare. Deși gruparea lui Alexandru Pelici a dominat meciul în ambele reprize, având mai multe faze ofensive, golul a venit abia în minutul 87, după o lovitură de la 11 metri. Ayza a fost faultat în careul advers de către Duruș, iar Cosmin Năstăsie l-a învins pe portarul Anca și a transformat lovitura de la punctul cu var.

Prima partidă a adus ocazii ale ambelor tabere, însă CS Mioveni a dominat clar. Elevii lui Pelici și-au creat ocazii prin Rădescu (’27), Florescu (’29), dar și a veteranului Năstăsie. Cu toate acestea, până la pauză, scorul a rămas neschimbat, din cauza lipsei de concentrare la faza de finalizare.

Actul secund s-a desfășurat aproape complet în jumătatea sătmăreană, însă acțiunile celor de la Mioveni nu s-au concretizat. Până la lovitura de la 11 metri, din minutul 87, sătmărenii păreau mulțumiți de un rezultat de egalitate, aceștia venind după o victorie cu 5 – 0 în fața formației Metalul Reșița.

În acest fel, CS Mioveni a șters rușinea primei partide, din capitală, atunci când, galben-verzii pierdeau cu 4 – 1 în fața noii promovate, Juventus București.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor