CS Mioveni s-a impus în derby-ul Argeșului și revine în lupta pentru promovare

 
Marian Anghelina a reușit golul victoriei pentru CS Mioveni, în derby-ul județean | Foto: digisport.ro

Foto: DigiSport.ro

CS Mioveni și-a arătat din nou superioritatea în Argeș și s-a impus în derby-ul județean desfășurat în condiții de pandemie pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, împotriva celor de la FC Argeș. Meciul a fost unul disputat, însă galben-verzii au învins cu scorul de 2 – 3, după ce gazdele au condus la pauză cu 2 – 1.

Prima reușită a partidei a aparținut elevilor lui Claudiu Niculescu, Cătălin Alexe fiind cel care a înscris în minutul 11. După ce a marcat, fundașul galben-verde a afișat un mesaj de susținere pentru Valentin Coșereanu care a fost absent de la acest joc pentru că, fratele său, George Coșereanu a pierdut lupta cu o boala nemiloasă, chiar cu două zile înainte de acest derby.

Gazdele au reușit egalarea în minutul 32, după lovitura liberă executată de Ionuț Năstăsie, iar apoi, în minutul 40, Nini Popescu a înscris un gol superb, iar FC Argeș a intrat la vestiare cu superioritate pe tabela de marcaj, 2 – 1.

Echilibrul a fost restabilit în minutul 68, după golul înscris de Ionuț Rădescu, 2 – 2.

În minutul 76, FC Argeș a irosit o șansă uriașă de a reintra în avantaj după ce Ionuț Șerban a șutat în bară, pentru ca mai apoi, în minutul 89, să fie rândul lui Alin Popa de a șuta tot în bara porții apărate de Flavius Croitoru. Din păcate pentru Campionii FC Argeș, jocul nu se câștigă cu bare, iar Mioveniul a intrat pe contraatac și a reușit golul victoriei, în minutul 89, prin Marian Anghelina.

Cu această victorie importantă, CS Mioveni ajunge pe locul 3, loc de baraj, cu 24 de puncte, la doar un punct distanță de ocupanta locului secund, Turris Turnu Măgurele și la un punct distanță de FC Argeș, ocupanta locului 4.

Elevii lui Claudiu Niculescu vor întâlni Turris Turnu Măgurele, în deplasare, marți, 28 iulie, de la ora 17:30, acolo unde se va juca pentru locul 2, direct promovabil în prima ligă.

FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Prepeliță (cpt.)(Brînzan 55′), I. Șerban – N. Popescu (Mirică 87′), Matiș, I. Năstăsie (Rob. Grecu 63′) – Buhăescu (Alin Popa 87′)
Rezerve neutilizate: Micle – N. Mușat, Turda
Antrenor: Ionuț Badea
Eliminat: Andrei Tofan 90+2′ (cumul de cartonașe galbene)

CS Mioveni: F. Croitoru – Rob. Ghiță (Albăstroiu 85′), Rob. Gherghe, Burnea, Ct. Alexe – M. Șerban, Anghelina – Rădescu (Trașcu 85′), Massaro (Hergheligiu 75′), Măzărache (Ișfan 59′) – Val. Balint
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Tirică
Antrenor: Claudiu Niculescu

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2021

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor