CS Mioveni: Remiza de acasă cu Pâncota îi scoate pe galben-verzi în afara play-off-ului

 

cs-mioveni-soimii-pancota-5-martie-2016 (10)În partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Şoimii Pâncota, CS Mioveni a remizat, scor 1 – 1, ambele goluri fiind marcate din lovitura de la 11 metri. Galben-verzii au condus în prima repriză, după ce, Roberto Ayza a transformat, în minutul 22, o lovitura de penalti, după un henţ în careu comis de un fundaş al şoimilor.

Până la pauză, Mioveniul şi-a mai creat două mari ocazii de a marca prin Ayza şi Nilă, însă scorul a rămas doar 1 – 0.

Dacă jocul galben-verzilor a fost unul destul de bun în prima repriză, în cea de-a doua repriza, CS Mioveni a avut un meci destul de anost, care a mai oferit faze interesante doar la ocaziile lui Nilă de a majora avantajul pe tabela.

Şi şoimii lui Ionuţ Popa au avut o ocazie mare, însă un şut din afara careului a lovit bara porţii lui Croitoru.

Egalarea a venit, în minutul 85, când fostul jucător al galben-verzilor, Dragalina a marcat de la 11 metri, echilibrând scorul pe tabela.

După această remiză, CS Mioveni a trecut pe poziţia a şaptea, prima poziţie de play-out, pierzând locul în favoarea celor de la FC Braşov, care au învins Unirea Tărlungeni cu 2 – 0.

Aşadar, obiectivul celor de la CS Mioveni, de a se califica în play-off, devine din ce în ce mai dificil, cu fiecare etapă.

Următorul test al galben-verzilor va fi miercuri, 9 martie, când vor juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Olimpia Satu Mare. meciul se va juca în nocturnă, începând cu ora 21:00.

Iată componenţa celor două formaţii:

CS Mioveni: Croitoru – Torişte, Calvin, Bogdan Stoica (cpt.), Edi Stoica, Mârzeanu, Biceanu, Iancu, Florescu, Ayza, Nilă.

Antrenor: Marius Stoica.

Şoimii Pâncota: Cioară – Siminic, Crişan, Dubeştean, Dan, Pavel, Issa (cpt.), Leucuţa, Pirtea, Dragalina, Marin Ion.

Antrenor: Ionuţ Popa.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor