CS Mioveni, remiză albă la Călărași

 
Arhivă

Arhivă

CS Mioveni a obținut un punct în deplasare, după ce a remizat sâmbătă, pe terenul adversarei, Dunărea Călărași, scor 0 – 0, într-un meci în care, fazele de gol aproape că au lipsit.

Dacă etapa trecută, CS Mioveni obținea trei puncte, în meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, elevii lui Pelici nu au reușit să obțină sâmbătă decât un punct, din deplasarea de la Călărași.

Misiunea galben-verzilor de a se impune a fost cu atât mai grea, pe finalul meciului, cu cât, în minutul 77, Bogdan Vișa, fundașul de la Mioveni a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, lăsând formația lui Pelici, în 10 oameni. Cu toate acestea, călărășenii nu au reușit să marcheze, iar rezultatul final a fost unul bun pentru ambele echipe.

În trei partide, CS Mioveni a reușit să adune patru puncte, o victorie și un egal, marcând două goluri (ambele prin Năstăsie) și primind patru.

Următoarea confruntare a Mioveniului va fi pe teren propriu, sâmbătă, 27 august, împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, echipă ce a reușit două victorii din trei meciuri, 4 – 1 cu Foresta Suceava și 2 – 0 cu Metalul Reșița.

Iată cele două echipe:

CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Vişa, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu – Rădescu, Năstăsie, Ayza (cpt.) – Vintilă

Rezerve: Oct. Popescu – Şchiopu, Gugu, V. Mazilu, Iamandi, Ed. Florescu, M. Staicu
Antrenor: Alexandru Pelici

Dunărea Călărași: C. Lungu – Ibrian, Bg. Panait (cpt.), Şandru, S. Ilie – Kanda, P. Radu, Ov. Popescu, R. Licu – Ciocâlteu, Dobra

Rezerve: G. Popa – Sil. Matei, Ţenea, V. Balint, V. Petre, Mareş, M. Ştefan
Antrenor: Adrian Mihalcea

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor