CS Mioveni primește miercuri vizita celor de la UTA Arad

 

cs-mioveni-asu-poli-timisoara-19-03-2018 (5)La mijlocul acestei săptămâni, mai precis miercuri, 28 martie, începând cu ora 19:30, CS Mioveni va primi vizita celor de la UTA Arad.

Partida contează pentru etapa a XXIII-a și trebuia să dea startul programului competițional al galben-verzilor, în acest an, însă aceasta a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la acea perioadă.

Galben-verzii vin după un eșec pe terenul celor de la Știința Miroslava, scor 1 – 0, meci jucat pe un teren deplorabil, brăzdat de roți de tractor. Înainte de acest meci, Mioveniul a remizat pe teren propriu, 1 – 1, cu ASU Politehnica Timișoara.

De cealaltă parte, UTA Arad a obținut duminică un succes foarte important, în fața celor de la CS Afumați, scor 2 – 0, un egal 2 – 2 cu Balotești, dar și 1 – 1 cu AFC Hermannstadt.

Intrarea este liberă!

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor