CS Mioveni, partidă dificilă, sâmbătă, în deplasare la Unirea Tărlungeni

 

cs-mioveni-unirea-tarlungeniCS Mioveni va disputa sâmbătă, 7 martie, un meci în deplasare la Unirea Tărlungeni, echipa care a învins formația galben-verde cu 1 – 0, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, în turul acestui campionat.

Etapa trecută, Unirea Tărlungeni a defilat cu Șoimii Pâncota, scor 4 – 0, iar CS Mioveni a avut un eșec în fața FC Olt Slatina, pierzând cu 1 – 0 pe teren propriu.

Gradul de dificultate al meciului este confirmat și de faptul că, Unirea Tărlungeni este mai bine clasată decât CS Mioveni, pe locul 3, cu 25 de puncte, în timp ce, galben-verzii ocupă un loc 5, cu 24 de puncte.

Va fi un meci foarte dificil. Venim după o înfrângere, iar Unirea Tărlungeni, după o victorie zdrobitoare. Acasă, ei nu au pierdut niciun meci. Meciul nostru cu FC Olt Slatina a fost o greșeală și ne dorim ca acest lucru să nu se mai întâmple. Obiectivul nostru, la începutul acestui mini-retur de campionat era să obținem 12 puncte din 4 meciuri. 3 puncte le-am pierdut, ne mai rămân 9 puncte de obținut” a declarat Mihai Olteanu, tehnicianul secund al CS Mioveni.

Ne așteaptă un meci dificil cu Unirea Tărlungeni, având în vedere că și în tur am pierdut. Pentru mine, va fi o șansă de a-mi lua revanșa, având în vedere că am avut și un penalty ratat” a precizat Mihai Vintilă, atacant al CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor