CS Mioveni, meci în deplasare la ASU Poli Timișoara

 

cs-mioveni-asu-poli-timisoara-6CS Mioveni va juca sâmbătă 18 martie, în deplasare la ASU Poli Timișoara, acolo unde, tehnicianul galben-verzilor speră să vină cu toate cele trei puncte. După o perioadă nu tocmai bună pentru Mioveni, Alexandru Pelici consideră că meciul din deplasare cu ASU Poli Timișoara este unul vital pentru ca echipa noastră să mai prindă unul din locurile ce duc la promovare.

Meciul va începe la ora 15.00, însă nu este transmis de către nicio televiziune.

Ne așteaptă un meci important, la fel ca toate celelalte partide ce mai sunt de jucat. Va fi o atmosferă frumoasă, cu suporteri care vin în număr mare să își susțină echipa favorită. Noi, mergem să recuperăm punctele pierdute în partidele anterioare. Sperăm să repetăm jocurile bune făcute până acum, pentru că echipa a jucat, să ne creăm situații de gol din nou și să înscriem pentru punctele puse în joc, pentru că avem nevoie de puncte. O vom lua meci cu meci și vom vedea la final ce va fi, și ce am realizat, nu ne mai gândim la locurile 1, 2 sau 3, pentru a nu mai pune o presiune în plus pe jucători și pe echipă. O vom lua încet-încet, meci cu meci. Timișoara este o echipă schimbată față de tur, iar dacă ne gândim la punctele luate de ei și noi în acest miniretur, ei au 5 puncte cu jocuri, iar noi avem 4 puncte fără jocuri. Și ei vor să recupereze din punctele pierdute în tur iar acum eu cred că stau liniștiți în clasament și nu se mai pune problema să retrogradeze, mai ales după ce au învins în meci direct pe Metalul Reșița” a precizat Pelici.

Pentru meciul de sâmbătă, antrenorul celor de la Mioveni anunță și câteva probleme de lot: „Sper să fie un meci frumos. Din păcate avem din nou probleme de lot, pe lângă Edi Stoica și Mîrzeanu, acum mai sunt Gugu și Boboc suspendați” a declarat Alexandru Pelici.

ASU Poli Timișoara are un parcurs nu foarte rău, în ultimele trei meciuri, bănățenii reușind să obțină două remize, una cu Foresta Suceava, alta cu Dacia Unirea Brăila, precum și o victorie cu Metalul Reșița (3 – 0), victorie ce i-a distanțat de locurile retrogradabile.

Poli se situează pe locul 13, 24 de puncte, iar CS Mioveni este, în continuare pe locul 6, cu 38 de puncte. În meciul din tur, CS Mioveni a învins ASU Poli Timișoara cu scorul de 3 – 0, golurile fiind marcate atunci de Năstăsie, Ayza și Rădescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor